2018/19 gyermekbajnokság kezdéséhez.

Elkezdődött az új versenyfutás,ki milyen eredményt tud elérni ebben a bajnoki esztendőben. Ugy látom,hogy néhány észrevételt kell a kezdéssel kapcsolatosan tennem.A szülői értekezleten már kifejtettem,hogy az augusztus hónap a felkészülés szempontjából nagyon fontos.Hogy eredményesebben szerepeljünk,a családoknak is áldozatot kell hozniuk.Ha ez nem változik kevés remény van a fejlödésre.Másik probléma,hogy túl felkészületlenül kezdik az edzök az új évadot.Nincs kész koncepció,nem eléggé körültekintöek sok dologban.Mire gondolok? Minden évben visszatérő probléma a sportorvosi megléte.Ezt szervezéssel már augusztus elején el kellene indítani.Igazolások megléte,létszámok,igazolások és átigazolások kérdése.A technikai vezető azzal tud dolgozni amit kap.Ugyanakkor sokkal jobban együtt kellene dolgozni az edzöknek és a technikai vezetönek.

Éppen ezért,a jövőben itt irom ki azokat a pozitiv és negativ dolgokat amiket gondolok.

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Tisztelt Sportolóink!

Szeretettel köszöntök mindenkit a 2018/2019 bajnoki szezon nyitányán.Remélem sok-sok örömöt szereztek magatoknak, szülőknek, nekünk, a következő időszakban.
Ehhez a munkához kívánok sok sikert,kitartást,sérülésmentes szezont.

Hajrá Treff!

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Köszöntünk a Treff 07 SE oldalán

Egyesületünk a Treff 07 SE 2007-ben alakult. Ennek a történetnek Nyitrai Tamás a “főszereplője” hiszen nélküle nem sikerült volna megalakulni. Sportszeretete, kitartása és anyagi áldozata kellett,hogy ma ezt az ismertetőt megírhassuk. Három szakosztállyal, röplabda, kosárlabda, kézilabda, sportágakban indítottunk sportolási lehetőséget a város és környékén lakó gyerekek részére. Az elmúlt hat évben sok sikerben és kudarcban volt részünk. Röplabdázóink másfél évig dolgoztak, sajnos az iskolaváltás szétszedte a csapatot. Egy bajnokságban indultak a lányok és olyan csapatokkal játszhattak /és győzték le őket/ mint az UTE, Kőbánya SC, Tungsram, stb… Még egy ideig a megmaradt néhány játékossal műhelymunka folyt, de egy idő után ez is megszűnt.
Kosárlabdázóink megjárták a mennyet és a poklot. Két év szervezés és serdülő bajnokság után elindultunk az NBII felnőtt mezőnyben. Már az első évben dobogón végeztünk és a visszalépések miatt / túl gyorsan / még egy osztályt ugorva az NBI/B. csoportjában szerepeltünk. A vezetőedző Valaczkai Győző sajnos nem tudta megvalósítani álmainkat és kiestünk az osztályból. Pedig alakult a hátország, hiszen hat utánpótláscsapatot kellett indítanunk és remény volt rá, hogy pár éven belül saját nevelésű sportolókkal állunk ki a mérkőzésekre. E szomorú tény magával hozta a csapat szétesését. Jelenleg a Pest megyei bajnokságban szerepelünk, ahol a harmadik helyen végeztünk. Terveink között szerepel,hogy minél előbb ismét az NB II-ben szerepeljünk.

Megalakulásunkkor a kézilabda szakosztály volt a legkönnyebb helyzetben, hiszen egy létszámában kész társaságot vettünk át Diósdról, ahol nem volt perspektíva és a labdarúgás mellett más sportágat nem vettek komolyan. Nagyon sok sikert értünk el az eltelt időszak alatt. NB I ifjúsági bajnokság hetedik helyezés, NB II 2X második helyezés, NB II harmadik helyezés, Klubcsapatok világbajnoksága 2. helyezés az 1997-ben született korosztállyal, több kupa győzelem,stb… Jelenleg több mint száz gyermek sportol nálunk akiknek nyolcvan százaléka érdi lakos.

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!